Adventsstemning på Bjerkebanen

Fredrik Dyrøy ble beste rytter fra arrangørklubben Hasle-Løren med sin sjuendeplass på dagens Adventskross (Foto: Pål Westgaard)

Brødrene Marius og Kristoffer Westgaard fra Asker CK tok de to første plassene i Hasle-Løren sykkels nå tradisjonsrike (2. gang er tradisjon) sykkelkrossritt på Bjerkebanen. På tredjeplass fikk de følge av klubbkamerat Henrik Aalrust. Det var god stemning og rekorddeltakelse under lørdagens Adventskross. Værgudene viste seg fra sin beste side, og publikum kjente sin besøkelsestid.

Asker CK tapetserte pallen i herreklassen på årets Adventskross. (Foto: Stian Tveit)

En utfordrende løype, på sugende og vått grusføre møtte de 43 startende. På vanlig sykkelkross-vis med innlagte utfordringer, som dødsspiralen og ulike hindere i banen. Et høydepunkt var kanskje varebilen som rytterne måtte løpe igjennom.

Dameklassen ble vunnet av Ann Iren Bjørnarå fra Bærum OCK. Hun bidro dermed til total vestkantdominans på Bjerkebanen. Silje Stensrud (Ullevaal SK / Team Milslukern) ble nummer to.

Ann Iren Bjørnarå (th) og Silje Stensrud – nummer en og to i dameklassen i årets Adventskross. (Foto: Stian Tveit)

Hasle-Løren sykkel takker alle deltakere og frivillige som bidro til en suveren sykkeldag. Og vi retter samtidig en takk til Peloton som stillte med gavekort til vinnerne og rykende varm kaffe til deltakerne, Sørensen Sykkel for målseil, Anton Sport Sykkeldelisk for premier – og Bærum Bilutleie for den før omtalte varebilen.

Dødsspiralen (Foto: Stian Tveit)

Fullstendig resultatliste her.

Landevei skriver om rittet her.

Kristian Oftedal gjennom den før omtalte varebilen (Foto: Ola Morken)

 

 

Hasle-Løren sykkel © 2016